JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
FilmBox a Facebook PLCZSKHUROBGRSTR

Název Foto Opis
"OPERACIJA ""VALKIRA"""

Dramatizacija atentata i političkog puča protiv Adolfa Hitlera tokom Drugog svetskog rata, koji su 20. jula 1944. godine pokušali da izvedu nemački oficiri-otpadnici.

A FIGHTING SEASON
ABECEDNI UBICA

Zasnovano na istinitoj priči o ubici sa inicijalima u Ročesteru, Njujork.

AGE OF KALI
AH, TAJ LIBIDO!

Paula, Beti, Šarlot i Sendi su četiri drugarice različitog starostnog doba koje rade u jednim od najpoznatijih novina u Francuskoj. Zadnje vreme nije baš za njih najbolje pa hoće nešto da promene u svojim životima. Paula, najstarija od njih je novinarka, Šarlot - samohrana majka koja podiže sina. Sandi je osamnaestogišnja devojka koja još živi s roditeljima i Beti - fotograf koja puno putuje po svetu. Jednog dana Beti predlaže drugaricama hrabru ideju s kojom se ostale slažu. Devojke planiraju sastanak s muškom prostitutkom da bi u njihov život ušao dasak novosti.

AKADEMIJA ZA MANEKENKE U BIKINIJIMA

Kada najbolji drugari Ti Džej i Bendži ostanu bez devojaka, pokreću sopstvenu Manekensku-bikini akademiju, kako bi zaradili novac i upoznali nove devojke. Uz malu pomoć Ti Džejevog ujaka Sejmora (Geri Bejsi), momci uspešno regrutuju veći broj lepih devojaka, sve dok njihov stari školski neprijatelj, Grab Snot, koji ima sopstvenu školu za manekene, pokuša da ih zatvori. Internacionalna zvezda, Morgan Ferčajld, glumi poznatu članicu žirija na ovom ludom bikini takmičenju između dve škole. Neka najseksi tim pobedi!

ARBITRAŽA

Finansijski oslabljen tajkun, koji je novac stekao zahvaljujući hedž fondovima, očajnički pokušava da proda svoju trgovinsku imperiju, ali pravi grešku koja ga primorava da se za pomoć obrati na neočekivanom mestu.

ASTERIKS NA OLIMPIJADI

Za vreme olimpijskih igara, Brutus usvojen sin Cezara boriće se za srce princeze Irine. Irinu voli isto jedan od Gala- Romatiks. Njegovi prijatelji na čelu s Asteriksom i Obeliskom uradiće sve da pobede Brutusa. Zloban Brutus hoće da postigne još jedan cilj koji nema ništa zajedničko sa plemenitom olimpijskom idejom... Pogledaj svoje omiljene junake u potpuno drugom izdanju. Samo tu možes da sretneš i međunarodne zvezde sporta i to M. Šumahera, Žana Todta i Zinedine Zidana

BANI I BIK

Stiven ima agorafobiju i ne napušta stan, u kom uredno slaže sve: od noktiju do urina. U dugim flešbekovima, videćemo putovanje na koje je otišao sa svojim jedinim prijateljem, Banijem, druželjubivim, nepopravljivim kockarom. Put po Evropi pomalo je dosadan, jer Stiven obilazi sve postojeće muzeje, sve dok jedne večeri u Poljskoj ne upoznaju Eloizu, špansku konobaricu, kojoj nude vožnju na festival u njenom gradu. Put se neće završiti dobro, jer je Stiven sada zatvoren u svom stanu, gde ga povremeno posećuje Bani. Da li će ga išta naterati u akciju?

BEG
Bezazleno kampovanje postaje pakao za brata i sestru kada postanu svedoci ubistva. Oni postaju nova meta ubice, koji ih proganja po divljini. Na robiji zbog protesta koji je pošao po zlu, njihov otac, Džek Damson, kuje plan kako da pobegne iz zatvora i spase svoju decu od kriminalaca, Tomija i Kenija. Počinje borba za opstanak, a lovac ubrzo postaje plen.
BEZ TRAGA
Etjen će uskoro postati šef velike industrijske grupe. U braku s prelepom Klemens, on je čovek koji ima sve. Kad naiđe na Patrika, druga iz detinjstva, Etjen priznaje da je nekada davno ukrao formulu neobičnog hemičara, Mišeleta, što postaje najprodavaniji proizvod kompanije. Patrik ga ubeđuje da posete Mišeleta i da mu se oduži. Ali, stvari kreću po zlu kad Patrik ubija hemičara. Etjenov život postaje košmar. Upleten u policijsku istragu, pada pod uticaj Flore, koja ga kontaktira u želji da sazna nešto više o svom ocu, mizantropu. Patrik je uhapšen i optužen za ubistvo, ali ubrzo počinje da ucenjuje Etjena: ili će mu pomoći da pobogne, ili će ga Patrik predati policiji. Etjenu preostaje samo jedan, očajnički potez.
BITI MICHAEL MADSEN

Glumačka karijera Majkla Madsena je u zastoju zbog tabloidnih vesti koje piše Bili Dant, ozloglašeni paparaci novinar. Majkl odlučuje da preokrene stvar u svoju korist i angažuje trio perspektivnih režisera dokumentarnih filmova da snime hroniku života Bila Danta, njegove ljubavi i njegove nevolje. Ali, ovaj mali osvetnički čin dobija neočekivani obrt.

BLADREJN 3: TREĆI RAJH

Rejn se bori protiv Nacista u Evropi tokom Drugog svetskog rata, kada nailazi na Ekarta Branda, jednog od nacističkih vođa koji ima za cilj da Adolfu Hitleru ubrizga malo Rejnove krvi, kako bi ga transformisao u Dampira i učinio ga besmrtnim.

BLEKTORN

U Boliviji, Buč Kasidi (sada pod imenom Džejms Blektorn) još jednom odlazi kući u avanturu, u kojoj upoznaje mladog pljačkaša i postaje njegov saradnik. Ovaj dvojac postaće meta za bandite, ali i za predstavnike zakona.

BLIC
"Detektiv Tom Brant u poteri je za serijskim ubicom, koji jednog po jednog ubija policajce. ''Blic'' uspeva da zbriše nakon svakog ubistva. Dok se životi njemu dragih kolega gase, Tom sebi postavlja pitanje
BORAC

Aiša ide u srednju školu, a njezin otac, koji je u Dansku emigrirao iz Turske, siguran je da će da postane lekarka. Aiša ipak više voli borilačke veštine od lekcija. Ne poštuje roditeljsku zabranu, odbacuje islamske principe koje su joj roditelji ucepljivali godinama i počinje s muškarcima da trenira u Kung fu klubu.

BORE

Zasnovan na istoimenom stripu Paka Roke, nagrađenom 2008. godine Španskom nacionalnom nagradom za strip, film "Bore" prikazuje prijateljstvo između Emilija i Migela, dva ostarela gospodina u staračkom domu. Nedavno pristiglom Emiliju, koji je u ranoj fazi Alchajmerove bolesti, Migel i kolege pomažu da ne završi na zastrašujućem poslednjem spratu staračkog doma, poznatog i kao "sprat za izgubljene slučajeve" ili "za bespomoćne". Njihov ludi plan ispunjava njihove inače tmurne dane smehom i nežnošću, jer iako se nekima žuvot približava kraju, za njih je to novi početak.

BOŽIĆNA LJUBAVNA PRIČA

Šarlota Marton je mlada stečajna upravnica koja sanja o širenju horizonata, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Krajem decembra, Šarlotina pariska pravna kompanija šalje je u Švedsku da zatvori francusku kompaniju koja proizvodi drvene lutke i već nekoliko godina je u finansijskim problemima. Za to će joj trebati samo nekoliko dana, pa bi Šarlota trebalo da se vrati do Božića. U Švedskoj upoznaje Martijala, srdačnog direktora kompanije koji podiže decu svoje pokojne sestre najbolje što može, vodeći ujedno posao kao idealista s prevelikim snovima. Šarlota je pre mnogo godina prestala da veruje u pravu ljubav, ali je šarmirana ovim velikim sanjarem zaboravila zašto je došla u grad u kome iznova otkriva želju za životom i ljubavlju.

BOŽIĆNA ROMANSA MOG TATE

Otkad mu je supruga preminula, Dejvid muku muči sa Džuls, svojom kćerkom tinejdžerkom. Ona smatra da niko ne veruje u nju i da je niko ne razume, a Dejvid oseća da je sve bespomoćniji i usamljeniji. Da bi svom tati pronašla novu partnerku i nekoga ko će se zauzeti za nju, Džuls u Dejvidovo ime kreira onlajn profile na sajtovima za upoznavanje. Stvar iznenada postaje smehotresna, jer iako kandidatkinja ima na pretek, nijedna ne ispunjava Dejvidova, a ni Džulsina očekivanja. Da li će se sve promeniti do Božića? Duhovita i emotivna priča u prelepom božićnom raspoloženju!

Oldal 1 / 13

TOP kategorije